Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre

Activitats al centre

Graduació de cicles formatius

GRADUACIÓ CFGS ESPORTSEl dia 19 de maig es va celebrar l’acte de graduació dels alumnes de cicles formatius de l’Institut: al matí, els alumnes de GM i els de GS d’Activitats Físiques i Esportives i, a la tarda, els de GS.

Llegeix més...

Llibertat, convicció o realitat?

llibertatEl 17 de maig, els alumnes de 1r de Batxillerat vam fer un debat a classe de filosofia sobre la llibertat en la societat actual.

Llegeix més...

FP Dual a Ferreteria Valls

ferreteriaVallsEl 8 de maig, l'Institut va signar un nou conveni d'FP dual dels cicles formatius de grau superior de la branca informàtica.

Llegeix més...

Presentació FP Dual

FPDUAL PRESENTACIÓ CopyDurant el mes d’abril i principis de maig diferents empreses que tenen signats convenis d’FP Dual amb l’Institut han presentat al nostre centre el seu pla de formació.

Llegeix més...

Signatura d'un nou conveni d’FP Dual

teixidóEl 5 de maig,  l'Institut Jaume Huguet va signar un nou conveni d'FP dual amb l'Associació Provincial d'Empresaris del Metall de Tarragona (APEMTA).

Llegeix més...

Au restaurant

restaurant 2La semaine dernière nous avons transformé la classe de français en un restaurant. Il s’agit de petites simulations en cours, ces "faire comme si" vont sans aucun doute préparer les élèves pour "la vraie vie".

Llegeix més...

Espectacular muntatge del musical ‘Els Miserables’

MISERABLES 9L’actuació de més de 50 actors, cantants i músics, i la col·laboració d’una bona colla de departaments, van permetre la representació del musical Els Miserables.

Llegeix més...

L'Institut transformat en un museu

JORNADES art passadissos 6Durant les Jornades Culturals, els alumnes d'ESO van decorar els passadissos del centre amb reproduccions d'obres d'art de totes les èpoques.

Llegeix més...

Sant Jordi a l’Institut

SANTJORDI CASTELLCom que enguany Sant Jordi va caure en diumenge, vam celebrar la festa literària el dia 25 d'abril.

Llegeix més...

Jornades Culturals 2017

JORNADES serratosa gossosDel 18 al 21 d’abril vam preparar unes Jornades Culturals adreçades especialment als alumnes d’ESO; van suposar un canvi en la fisonomia del centre ja que l’Art va ser l’eix troncal.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre