Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Nou programa LINX 7.0

Nou programa LINX 7.0

linx2L’any passat, el professorat de l’Institut va aconseguir, de forma gratuïta, el programa LINX 7.0 per poder-lo usar en l’ensenyament-aprenentatge.

Tot i que costa molts diners, es va aconseguir mitjançant un curs de formació que va fer una part del professorat; el curs el van impartir conjuntament la Generalitat de Catalunya i l’empresa Sistemas de Publicaciones Informáticas (S.P.I.). Aquest programa informàtic està orientat a facilitar la gestió del manteniment en tot tipus d’instal·lacions i empreses, permet gestionar les àrees d’actius, de recursos humans (interns/externs), de recanvis (gestió, estocs, comandes), de OT’s (preventius, correctius i predictius), etc.

Gràcies a aquest programa, l’alumnat assoleix una formació innovadora que els garanteix una entrada al mercat laboral competitiva; pel que fa al professorat, li dona les eines necessàries per tenir uns docents formats amb coneixements informàtics totalment actualitzats.

Al nostre centre s’imparteix el cicle formatiu de grau superior en Mecatrònica industrial, dins del quan els alumnes fan l’assignatura curricular de Processos i gestió de manteniment i qualitat. Aquest mòdul permet simular d’una manera real la gestió del manteniment d’una empresa i, en aquest sentit, tenir el programa LINX 7.0 és una eina perfecta per completar els continguts de la matèria de forma real i actualitzada.

Departament de Fabricació Mecànica

 

linx

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Nou programa LINX 7.0