Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Som persones iguals

Som persones iguals

MUSICA DIA DONESEl 8 de març, els alumnes de 1r i 2n van cantar al pati la cançó PERSONES IGUALS amb motiu del Dia de la dona treballadora.

Aquesta és una activitat que es va fer en molts centres escolars de Catalunya alhora, i va sortir de la iniciativa del Camp d'Aprenentatge Pau Casals del Vendrell en el marc de l'activitat "Dona la nota", que deia:

“Aquest cop, amb DONA LA NOTA, volem recordar que tant si som nins, nenes, xiquetes, minyons, boixos, dones, noies o al·lots… som PERSONES IGUALS.

Somiem un món on homes i dones ens respectem i tinguem les mateixes oportunitats davant la societat. La millor manera d’aconseguir el nostre pròposit és a través de la música, aquesta forma d’expressió uneix persones de diverses capacitats, ètnies, edats, cultures, identitats, gèneres…”.

Per aquest motiu van proposar que, a les 11 del matí, es cantés la mateixa cançó als patis, places, carrers, per tal de reivindicar la inclusió de totes les persones en igualtat de condicions en la nostra societat.

Els professors de Música del nostre Institut es van afegir a la iniciativa i van preparar l’activitat amb els alumnes de 1r i 2n d'ESO.

Aquí i aquí podeu veure vídeos del moment.

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Som persones iguals