Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Signatura de l'acord amb Cambridge English

Signatura de l'acord amb Cambridge English

Cambridge signaturaL’Institut ha signat un acord de col·laboració amb el Cambridge English Language Assessment.

Tal com ja us vam explicar, aquest acord s'emmarca en el National Schools Project i permetrà oferir als nostres alumnes la possibilitat de fer, en el centre mateix, els exàmens de Cambridge English, tant en les seves versions per a adults, com la versió del Key, Preliminary i First for schools.

Aquest acord s’inclou en el marc del Projecte Plurilingüe que es desenvolupa al nostre institut, i que aquest curs ja està plenament consolidat després que ja vam formar part del Grup Experimental Plurilingüe del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya durant els dos cursos anteriors. Enguany, doncs, s'enceta un nou nivell de qualitat en l’aprofundiment de l’aprenentatge de l’anglès dels nostres alumnes.

 

Cambridge alumnes

 

Per aquest motiu, s'oferiran les modalitats d’exàmens següents: English Starters, English Movers – A1, English Flyers – A2, English Key – A2, English Preliminary – B1, English First – B2, English Advanced – C1.

L’Institut disposa de tots els materials que ofereix el Cambridge English per tal de poder ampliar i millorar els coneixements i les competències de l’alumnat. Al mateix temps, el professorat rebrà el corresponent assessorament per part de Cambridge English.

Tot plegat ve a consolidar l’aposta plurilingüe que fa l’Institut i la millora per l’excel·lència en l’aprenentatge.

 

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Signatura de l'acord amb Cambridge English