Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Presentació FP Dual

Presentació FP Dual

FPDUAL PRESENTACIÓ CopyDurant el mes d’abril i principis de maig diferents empreses que tenen signats convenis d’FP Dual amb l’Institut han presentat al nostre centre el seu pla de formació.

Els alumnes interessats a fer aquest tipus de formació en els cicles de grau superior han pogut, d’aquesta manera, conèixer directament de cada una de les empreses quina és la formació que hi poden rebre.

La ronda de presentacions es va iniciar el 26 d’abril amb l’empresa Europastry de Vallmoll; la Sra. Mireia Alcobé i el Sr. Antoni González, responsables de recursos humans i de manteniment van venir a explicar als alumnes de 1r d’ARI la formació dual que poden fer en aquesta empresa.

El 4 de maig va ser el torn de l’empresa Goma Camps de Vilaverd, i ho van venir a explicar Anselm Horta i Víctor Parés, responsables  també de recursos humans i manteniment; els alumnes d’ARI foren també els destinataris de la seva dissertació.

Finalment, el 9 de maig, des de l’empresa Kellogg’s, el Sr. Emili Anglès va presentar el dual als alumnes d’ARI, Mecatrònica i Informàtica; a més, els va fer una conferència sobre la indústria 4.0.

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre Presentació FP Dual