Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Escoles verdes

Escoles verdes

Pirates d'aigua dolça

agents rurals El 30 de gener, un parell d’agents rurals van venir a fer una xerrada als alumnes de 1r d’ESO.

Llegeix més...

III Mercat d’intercanvi

mercatIntercanvi 5El 23 de gener es va fer el III Mercat d'intercanvi entre l'alumnat de 1r cicle d'ESO, una activitat promoguda per la Comissió Escoles Verdes.

Llegeix més...

El comitè ambiental es posa en marxa

comitè ambiental CopiarEl 10 d'octubre es va celebrar la primera reunió del comitè ambiental de l’Institut per començar a organitzar l'activitat d’aquest curs.

Llegeix més...

Comencem a collir a l’hort!

hort enciams2Enguany tenim una bona collita a l'hort de l'Institut, que cuiden els alumnes de l’optativa de 3r d’ESO! Ara ja han començat a collir els primers enciams de l'any i han preparat amanides dignes del millor restaurant.

Llegeix més...

Aules netes

AULES NETES CopyLes comissions de Convivència i d’Escoles Verdes inicien la campanya Aula Neta amb l’objectiu de premiar els grups d’ESO que tinguin més cura de la classe i que facin millor la recollida selectiva.

Llegeix més...

La biciliquadora

biciliquadoraL'alumnat de Soldadura i Caldereria ha transformat una bicicleta en una liquadora de pedals. L'objectiu és reflexionar sobre les fonts d'energia.

Llegeix més...

Concurs de fotografia Mediambiental

concurs fotografia 15Tingueu a punt les càmeres perquè aviat Escoles Verdes convocarà el VIII Concurs de Fotografia Mediambiental. Aprofiteu les vacances per a disparar!

Llegeix més...

El Comitè mediambiental s'estrena

Recollidapaper alumini CopyEl curs passat es va iniciar una campanya per a la reducció de residus; enguany, s’ha reforçat amb la participació en el programa Valls Millora.

Llegeix més...

Primers cultius a l'hort de l'Institut

hort CopyEscoles Verdes ofereix aquest curs una assignatura optativa molt especial: l'hort, on alternarem coneixements teòrics i pràctics mentre veurem créixer les plantes i gaudirem dels fruits de la terra.

Llegeix més...

Setmana europea de la prevenció de residus

residusnotiLa setmana del 24 al 28 de novembre, l'Ajuntament de Valls i Escoles verdes posem en marxa un pla per a reduir els residus.

 

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Escoles verdes