Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions

Festes i celebracions

Graduació d’FP Dual

graduació fpdualEl 19 de juny al Teatre del Complex Educatiu de Tarragona, es va celebrar l’acte de graduació d’FP Dual de tots els alumnes de la província de Tarragona.

Llegeix més...

Festa de graduació d’ESO i BAT

2017 GRADUACIÓ 2BAT CANTANT CopyEl 7 de juny, el Centre Cultural Municipal es va omplir amb els familiars i amics dels joves que enguany acaben ESO i Batxillerat a l’Institut.

Llegeix més...

Jubilació de la Núria i del Joaquim

JUBILACIONS NÚRIA JOAQUIM CopyEl 6 de juny, vam celebrar la festa de jubilació de la professora Núria Ventura i del professor Joaquim Duch.

Llegeix més...

Festa de final de curs

GRADUACIÓ ORQUESTRA 2016 12El passat 3 de juny, una bona colla d'alumnes de l’Institut van celebrar que acabaven una etapa de la seva vida: l’ESO, els uns, i el Batxillerat, els altres.

Llegeix més...

Viu la Terra!

esverda 002Del 27 de maig al 5 de juny, se celebrarà la Setmana de la Natura, que comptarà amb més de 200 activitats arreu de Catalunya.

Llegeix més...

Dia Internacional de les Dones

8 MARÇEl dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a l’Institut es va commemorar la data de dues maneres diferents.

Llegeix més...

Adéu, Eva!

JUBILACIÓ EVA9L’Eva Montaner, qui durant els darrers set anys havia estat una de les persones encarregades de la consergeria de l’Institut, es va jubilar el 6 de novembre.

Llegeix més...

Final de curs

la festaEl 12 de juny es va fer, al Centre Cultural Municipal, la celebració del final de curs, festa que va incloure l’acte de graduació dels alumnes de 4t d’ESO i de Batxillerat.

Llegeix més...

Acte de graduació d'FP

fp professorat CopyEl 29 de maig al matí es va fer, al gimnàs de l’Institut, un acte de celebració de final de curs de la 90a promoció de la formació professional de l’Escola.

Llegeix més...

Jubilació de l’Àngel Ramon

jubilació àngel2El  29 de gener, dins la festa de Sant Joan Bosco, l’Institut va organitzar un acte de comiat al professor d’electricitat del centre, Àngel Ramon Torres, que es va jubilar el curs passat.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions