Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos

Premis i concursos

Adriana Romeo, novament premiada

premiadriana 3L’exalumna de l’Institut Adriana Romeo Boada va rebre el premi de recerca en Arts i Humanitats Maria Josepa Massanés, que lliura el Consell Social de la URV.

Llegeix més...

Adriana Romeo, premi de Recerca

PREMI cardóL’exalumna de Batxillerat Adriana Romeo ha estat guardonada amb un accèssit al I Premi de Recerca de Batxillerat Josefina Cardó.

Llegeix més...

PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!

2017 GRADUACIÓ EXCELLENTS CopyL’Institut, amb un 97,2% d’aprovats, va superar la mitjana de Catalunya, que va ser del 94,02%, en les darreres Proves d’Accés a la Universitat.

Llegeix més...

Beques ANESPRO-SCA

01SCAanespro 2 CopyEn el marc de la festa de graduació del 7 de juny, es van lliurar les beques Anespro-SCA corresponents al curs 2016-17.

Llegeix més...

Alumnes SpainSkills rebuts al Palau de la Generalitat

SPAINSKILLS Guardonats amb el President CopyLa consellera d’Ensenyament va lliurar el certificat als guanyadors i participants del campionat d’FP Spainskills 2017 en un acte al Palau de la Generalitat.

Llegeix més...

Excel·lència en el Batxillerat

INS JH EXCELLENCIA BAT CopyDesprés de l’avaluació final de 2n de Batxillerat, nou alumnes han excel·lit en la seva graduació acadèmica ja que han obtingut una nota mitjana superior a nou.

Llegeix més...

XXIIIè Memorial Josep Ramon López

MEMORIAL TAPSCom cada any des de l’Associació del Memorial Josep Ramon López, es va proposar als joves un concurs de recollida selectiva.

Llegeix més...

Elisabeth Tocado recull el Premi de Recerca Jove

premi eli 2Elisabeth Tocado, ex alumna de l’Institut, va recollir un important Premi de Recerca Jove (un dels antics premis CIRIT), pel treball que havia fet a 2n de Batxillerat.

Llegeix més...

L’Institut a la final estatal de Geologia

Equip de Tarragona a BéjarL’Institut encapçalà l’equip tarragoní en la final de les 8es Olimpíades de Geologia que es van celebrar a Béjar (Salamanca) l’1 d’abril.

Llegeix més...

Premi en la V Mostra de Projectes Emprenedors

PREMIEMPRENEDORIA 1 CopyIsmail Bourassi i Ignasi Oliva, van guanyar el 1r premi al Millor projecte d’Economia Social i Cooperativa en la V Mostra de Projectes Emprenedors de FP a Catalunya.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos