Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos

Premis i concursos

X Olimpíades d’Economia

OLIMP ECOLes alumnes de 2n de batxillerat Maria Navarro i Maria Olivé van participar, el 18 d'abril, en la X edició de les Olimpíades d'Economia.

Llegeix més...

Final de les Olimpíades de Geologia

Participants SegoviaGerard Bartra i Martina de Haro, alumnes de 2n de Batxillerat, van anar a Segòvia per participar en la final de les Olimpíades de Geologia.

Llegeix més...

Lliurament de premis Olimpíades de Geologia

premiats geologiaEl 2 de març, els guanyadors de la fase territorial de les IX Olimpíades Internacionals de Geologia, van rebre els guardons a la Sala de Graus del Campus Catalunya de la URV. 

Llegeix més...

Guanyadors Olimpíades Geologia

Guanyadors olimpíades geologia I. Jaume Huguet 003Gerard Bartra, Martina de Haro i Manuel Lascuevas, van aconseguir els tres primers llocs de les Olimpíades de Geologia 2018 en la fase territorial de Tarragona.

Llegeix més...

Clàudia Vidal, competeix per una 'Beca Europa'

clàudiavidalLa Clàudia Vidal, alumna de 2n de Batxillerat seleccionada entre els 200 alumnes més brillants d'Espanya, ha aconseguit arribar a la fase final de les "Becas Europa".

Llegeix més...

XXIè Concurs Literari de Sant Jordi

SANT JORDI BASESEl Departament de Català convoca el XXIè Concurs Literari de Sant Jordi. Teniu temps fins al 23 de febrer per presentar els treballs. Animeu-vos a participar-hi!

Olimpíades de Biologia 2018

olimpíades biologiaEl 3 de febrer, tres alumnes de 2n de Batxillerat de Biologia participaren en les Olimpíades de Biologia que van tenir lloc a la Facultat de Química i Enologia de la Universitat Rovira i Virgili.

Llegeix més...

First LEGO League

firstLEGO 1El 3 de febrer, un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut que fan la matèria de Tecnologia, va participar en el torneig classificatori de la First LEGO League Tarragona-Reus.

Llegeix més...

Adriana Romeo, novament premiada

premiadriana 3L’exalumna de l’Institut Adriana Romeo Boada va rebre el premi de recerca en Arts i Humanitats Maria Josepa Massanés, que lliura el Consell Social de la URV.

Llegeix més...

Adriana Romeo, premi de Recerca

PREMI cardóL’exalumna de Batxillerat Adriana Romeo ha estat guardonada amb un accèssit al I Premi de Recerca de Batxillerat Josefina Cardó.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos