Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!

PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!

2017 GRADUACIÓ EXCELLENTS CopyEn les darreres Proves d’Accés a la Universitat (PAU), l’Institut, amb un 97,2%, ha superat la mitjana d’aprovats de Catalunya, que és del 94,02%.

Entre els alumnes presentats a les PAU, les alumnes Mariona Montalà Sanahuja i Adriana Romeo Boada han obtingut la nota més alta a la fase general, un 8,650. Ambdues alumnes, provinents del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, han obtingut totes unes notes entre el vuit i el nou i mig. La Mariona ha manifestat la seva intenció de cursar Filosofia, Política i Economia a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i l’Adriana vol cursar Educació Social a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Cal fer també una menció especial de l’alumne Jaume Boada Ramon, que té la nota més alta d’accés a la universitat de l’Institut Jaume Huguet, un 13,05. Ha cursat el Batxillerat de Ciències i Tecnologia i ha manifestat la seva voluntat de cursar Medicina a la Universitat de Barcelona.

Des de l’Institut Jaume Huguet fan un reconeixement especial a l’esforç demostrat per tots els seus alumnes i manifesten la seva satisfacció ja que aquests resultats demostren l’aposta que fa l’Institut per la qualitat i l’excel·lència en l’ensenyament.

Enhorabona a tots!

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!