Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!

PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!

2017 GRADUACIÓ EXCELLENTS CopyL’Institut, amb un 97,2% d’aprovats, va superar la mitjana de Catalunya, que va ser del 94,02%, en les darreres Proves d’Accés a la Universitat.

Entre l’alumnat presentat a les proves, les alumnes Mariona Montalà Sanahuja i Adriana Romeo Boada van obtenir la nota més alta a la fase general, un 8,650. Totes dues havien fet el Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials i van treure totes dues unes notes entre el vuit i el nou i mig. La Mariona està cursant Filosofia, Política i Economia a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i l’Adriana, Educació Social a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Cal fer també una menció especial de l’alumne Jaume Boada Ramon, que va obtenir la nota més alta d’accés a la universitat de l’Institut, amb un 13,05. A l’Institut, va fer el Batxillerat de Ciències i Tecnologia, i ara està cursant Medicina a la Universitat de Barcelona.

Com a centre, fem un reconeixement especial a l’esforç demostrat per tots els alumnes i manifestem la nostra satisfacció ja que aquests resultats demostren l’aposta que fem a l’Institut per la qualitat i l’excel·lència en l’ensenyament.

Enhorabona a tots!

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos PAU: per damunt de la mitjana d'aprovats!