Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos Alumnes SpainSkills rebuts al Palau de la Generalitat

Alumnes SpainSkills rebuts al Palau de la Generalitat

SPAINSKILLS Guardonats amb el President CopyLa consellera d’Ensenyament va lliurar el certificat als guanyadors i participants del campionat d’FP Spainskills 2017 en un acte al Palau de la Generalitat.

L'acte se celebrà el passat 23 de maig i, durant el seu parlament, Meritxell Ruiz emplaçà els joves a seguir preparant-se per a la competició internacional i afirmà que “èxits com el vostre ens ajuden a prestigiar la formació professional”. Spainskills és un campionat de formació professional que permet mostrar les habilitats i les competències dels alumnes que hi participen.

Amb aquest acte es vol reconèixer el treball dut a terme pels 25 alumnes participants al campionat estatal, que són els que van resultar guanyadors de la medalla d’or al campionat de Catalunya d’FP, Catskills 2016. La titular d’Ensenyament ha reconegut la importància de l’FP per al futur del país: “Estem orgullosos del que significa l’FP a Catalunya i del que són els nostres alumnes i professors. Volem posar en vàlua que sou referents positius en aquest país, sou referents de la formació professional a Catalunya”.

Meritxell Ruiz també va expressar que “és prioritat del Govern situar l’FP on es mereix, i tenim els elements per fer-ho possible: teixit empresarial, qualitat dels centres, país dinàmic. Sou exemple i referent per poder seguir prestigiant la formació professional”. En el mateix sentit, afegí que “Catalunya necessita de gent com els que sou avui aquí; som un país petit, i el patrimoni més important que tenim són les persones. Heu d’estar ben formats i avui s’ha demostrat que els centres podeu donar molt bona formació. I la formació professional és molt bona opció, una bona opció de futur i per al país”.

 

SPAINSKILLS Consellera amb el Marc Barberà i Jordi Tuset Director

 

SPAINSKILLS Consellera amb lÈric Aguadé i Lleonard Ruiz Tutor

 

Els alumnes de l’Institut Jaume Huguet que van rebre el certificat de mans de la consellera d’Ensenyament i del director general de Formació Professional van ser: Èric Aguadé Plana per l’especialitat de Disseny de producte industrial – CAD, i Marc Barberà Brunet per l’especialitat de Tornejat CNC; van assistir a l’acte acompanyats pel cap de departament de Fabricació Mecànica, Lleonard Ruiz, i pel director del centre, Jordi Tuset.

En acabar l’acte, van ser rebuts pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va tenir unes paraules i un canvi d’impressions amb els assistents, Finalment, es van fer una foto de grup amb tots els alumnes de l’equip català d’Spainskills.

 

SPAINSKILLS Tutors amb el President

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos Alumnes SpainSkills rebuts al Palau de la Generalitat