Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides

Sortides

Esquiada a Port del Comte

esquiada 0Una vuitantena de persones, entre alumnes i professors, han participat en l'esquiada que, com cada curs, organitza el Departament d'Educació Física.

Llegeix més...

CAI a Cosmocaixa i Danone

CAI COSMOCAIXA DANONE 3El dia 24 de gener, l’alumnat del CFGM de Cures d'Auxiliar d'Infermeria va fer una sortida al Cosmocaixa i a Danone.

Llegeix més...

Sortida d’esquí nòrdic

esquínòrdic Els passats 17 i 18 de gener, els alumnes de 1r del CFGS d’Activitats físiques i esportives van anar a fer el crèdit d'Esquí nòrdic.

Llegeix més...

Pràctiques a la URV

URVQUÍMICA 0El 17 de gener, els alumnes de les optatives de Biologia i geologia i de Física i química de 4t d’ESO van anar a la Facultat de Química de la URV per fer activitats pràctiques d'aquestes ciències.

Llegeix més...

Valls sota terra

sotaterra 4Els diversos grups de 4t d'ESO vam visitar el refugi antiaeri de Valls, dos el 27 novembre i els altres dos el 4 desembre.

Llegeix més...

3r ESO fa atletisme al Fornàs

3eso fornàs 3Els dies 4 i 5 de desembre els alumnes de 3r ESO han anat a practicar atletisme a la pista del Fornàs.

Llegeix més...

HackUrv

hackurvEl dissabte 2 de desembre, la Universitat Rovira i Virgili va organitzar unes xerrades i tallers sobre hacking i ciberseguretat a les xarxes.

Llegeix més...

Economia a iFest

ifestcat 2El passat 30 de novembre, alumnes que imparteixen matèries d’Economia al centre van assistir a la nova edició de l’iFest.

Llegeix més...

Jornada “Adapta’t a l’esport”

discapacitats6 L'Institut ha participat activament en la Setmana de les Capacitats en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Llegeix més...

Visita al Parc Astronòmic del Montsec

àger 9El 21 de novembre els alumnes de 1r d'ESO van visitar el Parc Astronòmic del Montsec, a Àger (la Noguera).

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides