Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides Economia a iFest

Economia a iFest

ifestcat 2El passat 30 de novembre, alumnes que imparteixen matèries d’Economia al centre van assistir a la nova edició de l’iFest.

Concretament van ser els alumnes d’Economia de l’empresa de 2n de Batxillerat i els dels CFGS d’Administració i Finances i d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

Aquest esdeveniment és un festival creat amb l’objectiu d’apropar la tecnologia i la innovació als joves per fer-los trobar inspiració i, així, creativitat per fer aportacions a la societat. Va tenir lloc al Palau Sant Jordi i va constar de tres parts: després de la benvinguda i fins a mig matí, es va dur a terme el Meet Inspiration, on van parlar catorze ponents que havien innovat en tecnologia; a continuació, es va fer el Virtual Discovery, centrat en la realitat virtual; finalment, després de dinar es va realitzar el Dream Big Challenge, on alumnat i professorat havien de participar tot creant un invent que solucionés el problema plantejat. Per acabar, es van entregar tots els premis que hi havia en joc (al millor invent, al més innovador, a la millor fotografia…).

Maria Olivé Roselló – 2n de Batxillerat

 

 

ifestcat

 

ifestcat 3

 

ifestcat 4

 

ifestcat 5

 

ifestcat 6

 

ifestcat 7

 

 

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides Economia a iFest