Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides L’Institut, al Saló de l’Ensenyament

L’Institut, al Saló de l’Ensenyament

SALÓ BCN 5L’Institut va tornar a ser present al Saló de l’Ensenyament de Barcelona per partida doble: visita i estand.

D’una banda, del 14 al 18 de març, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va confiar en nosaltres per a difondre una part dels ensenyaments de l’FP industrial i, de l’altra, l’alumnat de 2n de Batxillerat va anar a visitar-lo el dia 14 per recollir informació de cara als estudis de futur.

        Col·laboració amb el Departament d’Ensenyament

Tal com ja ha passat durant els darrers cursos, el Departament d'Ensenyament va demanar el suport del nostre centre per orientar alumnes i pares sobre les característiques dels estudis de formació professional en les famílies de Fabricació Mecànica i Manteniment d'Equips industrials, tant en els cicles de grau mitjà com de grau superior. Van comptar també amb el suport dels coordinadors generals de les especialitats.

Així doncs, durant els dies que va estar obert el Saló a Barcelona, tots els professors de departament de Fabricació Mecànica i Manteniment, i els alumnes Marc Rodríguez, Xavier Insa, Marc Giralt i Eduard Acosta, van explicar els processos que s'ensenyen en aquests cicles per arribar a poder construir peces, després d'haver après a dissenyar-les amb els diversos programes especialitzats.

 

SALÓ BCN 6

 

Alumnes i professors de l’institut van ser a l'estand que el Departament d'Ensenyament tenia dedicat a la Formació Professional Industrial i hi van mostrar alguns dels aparells amb què comptem a l’Institut: les impressores 3D amb els corresponents ordinadors i programes per acompanyar les explicacions.

Al mateix estand van poder provar equips de soldadura amb realitat augmentada i això també va permetre poder formar el professorat en les noves tècniques educatives que esperen tenir aviat en el centre.

La confiança que el Departament d’Ensenyament ha tornat a dipositar en l’equip de professors de l’Institut mostra, un cop més, el bon nivell de l'FP Industrial al nostre centre.

 

SALÓ BCN bat2

 

SALÓ BCN bat

 

SALÓ BCN 2

 

SALÓ BCN 4

 

SALÓ BCN 3

 

SALÓ BCN

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides L’Institut, al Saló de l’Ensenyament