Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides Projectes urbanístics a 2n d’ESO

Projectes urbanístics a 2n d’ESO

projectes urbanístics CopyDurant les darreres setmanes, l’alumnat de 2n d’ESO C, D i E ha participat en un projecte sobre l’estudi urbanístic d’un carrer de Valls.

Aquesta és una activitat de la matèria de Ciències Socials i té com a objectiu identificar les característiques del carrer i fer-ne propostes de millora. El projecte ha estat dissenyat i dirigit pel nostre exalumne Albert Beneyto, que ha estat amb nosaltres fent les pràctiques del Màster de Formació del Professorat.

Els de 2n d’ESO C han dut a terme l’estudi del carrer Germans Sant Gabriel, mentre que els de 2n d’ESO D i E s’han repartit el carrer Avenir en dos sectors. Cada grup ha estudiat indicadors com la vitalitat, l’accessibilitat, la seguretat, el confort i el paisatge urbà del seu carrer.

Tenint en compte factors com el nombre de comerços oberts, les places d’aparcament, els elements de seguretat, el nombre de bancs o la vegetació que s’hi pot trobar, entre molts d’altres, els alumnes en van fer una avaluació objectiva. Aquesta valoració els va servir per formular propostes de millora.

 

 

 

projectes urbanístics 2 Copy

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides Projectes urbanístics a 2n d’ESO