Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual

Graduació a SCA

GRADUACIÓ SCA IMG 0049La formació professional de l’Institut va celebrar l’acte de graduació i reconeixement, el 9 de juny, als alumnes d’FP Dual i treballadors de l'empresa SCA que s’han format a l’Institut.

Llegeix més...

Gomà-Camps presenta l'FP Dual

xerradaFP CopyEl 31 de març, l’empresa Gomà-Camps va fer una xerrada a l’Institut Jaume Huguet per presentar la companyia en el marc del conveni de col·laboració en FP dual.

Llegeix més...

L'alumnat de Mecatrònica visita SCA

sca 2016 CopyL'alumnat de 1r del CFGS Mecatrònica Industrial visità, el 10 de març, les instal·lacions de la factoria SCA-Valls, ubicades a Puigpelat.

Llegeix més...

Premio Nacional a la Qualitat i a la Innovació en FP

MADRID El director el cap destusis amb el subdirector general dOrdenació dFP de la Generalitat CopyL'Institut Jaume Huguet va rebre, a Madrid, un dels premis a la Qualitat i Innovació en FP que atorga el Ministerio de Educación, Cultura y Deportes.

Llegeix més...

Premi estatal de Formació Professional Dual

signatura dual amb el director general dFPL’Institut ha obtingut un dels premis a la Qualitat i Innovació en Orientació i Formació Professional que atorga el Ministerio de Educación Cultura y Deporte. El guardó està dotat amb 10.000 €.

Llegeix més...

FP dual d’Informàtica

clúster TGN CopyEl 12 de novembre es va donar el tret de sortida oficial a l’FP dual de la família d’Informàtica i Comunicacions a l’Institut, durant la jornada VI-TIC organitzada pel Clúster TIC.

Llegeix més...

Conveni d’FP dual amb el Clúster TIC Catalunya Sud

CLUSTER TIC CopyEl 9 d’octubre es va celebrar la primera reunió de treball entre l’Institut i tres empreses del clúster TIC Catalunya Sud, amb seu a Reus, amb l'objectiu de potenciar l’FP dual en el centre.

Llegeix més...

Graduació dels alumnes d'FP dual

foto3graduacióLa consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va presidir l'acte de graduació de la segona promoció d'alumnes de formació professional dual. L'acte es va celebrar l'1 de juliol al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona.

Llegeix més...

Seguiment de l’FP dual

SEGUIMETN DUALEl 29 de maig, es van dur a terme les reunions de les comissions de seguiment dels convenis d’FP dual que l’Institut té signats amb diferents empreses.

Llegeix més...

Mecatrònica visita SCA

SCAPOSAR CopyL'alumnat de 1r del CFGS Mecatrònica Industrial visità, el 19 de maig, les instal·lacions de la factoria SCA-Valls, ubicades a Puigpelat.

Llegeix més...

Xerrada de Kellogg's a l'institut

DSC 0004En el marc del conveni de col·laboració d’FP dual signat amb l’empresa Kelloggs, el 28 d'abril, el responsable de Sistemes Tècnics d’aquesta empresa, Emili Anglès, va fer una xerrada al centre.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual