Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual

FP dual amb Infordisa

INFORDISA DUALEl 6 d'abril es va signar un conveni d’FP dual per als cicles formatius de grau superior de la família d'Informàtica amb l’empresa Infordisa de Valls.

Llegeix més...

Conveni dual amb Fruselva

conveni fruselvaEl 21 de març, el director va signar un nou conveni d’FP dual amb l’empresa Fruselva de la Selva de Camp.

Llegeix més...

Conveni amb Mutua Universal

CONVENI MUTUAL'Institut va signar un nou conveni d’FP dual per al cicle formatiu de grau superior d’Administració i Finances.

Llegeix més...

Visita a SIMO

montblanc mecànicaEl passat 23 de febrer es va fer una de les visites rutinàries de seguiment de les pràctiques d’FPdual.

Llegeix més...

FPDual amb GESCOVA

dual gescova El 10 de novembre, l'Institut va firmar un altre conveni d'FPdual per a l’alumnat del CFGS d'Administració i Finances.

Llegeix més...

Un altre conveni d'FPdual

dual electro vallsEl passat 6 d’octubre va tenir lloc la signatura d’un altre conveni d’FPdual; va ser amb l'empresa Sistemas Integrados Electroneumáticos.

Llegeix més...

Nou conveni FPdual

transpaisEl dia 14 de setembre, l’Institut va signar un altre conveni d’FPdual per als alumnes de cicles de Grau Superior.

Llegeix més...

FPdual amb Integral Grup

copisteria FPDualEl dia 12 de setembre, l’Institut va signar un nou conveni d’FPdual per a alumnes de Grau Superior.

Llegeix més...

Graduació a SCA

GRADUACIÓ SCA IMG 0049La formació professional de l’Institut va celebrar l’acte de graduació i reconeixement, el 9 de juny, als alumnes d’FP Dual i treballadors de l'empresa SCA que s’han format a l’Institut.

Llegeix més...

Gomà-Camps presenta l'FP Dual

xerradaFP CopyEl 31 de març, l’empresa Gomà-Camps va fer una xerrada a l’Institut Jaume Huguet per presentar la companyia en el marc del conveni de col·laboració en FP dual.

Llegeix més...

L'alumnat de Mecatrònica visita SCA

sca 2016 CopyL'alumnat de 1r del CFGS Mecatrònica Industrial visità, el 10 de març, les instal·lacions de la factoria SCA-Valls, ubicades a Puigpelat.

Llegeix més...

Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes FP Dual