Estàs aquí:Inici Uncategorised

1 95aniversarireclams

 

ERASMUS +

logo erasmus nou petit

DIBUIXANT EL GÈNEREEn el marc de les activitats prèvies a les vacances de Nadal, el 20 de desembre, tots els grups d’ESO van fer una activitat organitzada per la Comissió de Valors i la Comissió Lila.

Les alumnes de 2n de batxillerat Maria Navarro i Maria Olivé van participar, el 18 d'abril, en la X edició de les Olimpíades d'Economia.

Els alumnes de llatí i grec de Batxillerat van visitar el 18 d’abril a la tarda les ruïnes grecoromanes d’Empúries.

Intel.ligencia artificial: El futur que ja és aquí. (05/03/2018)
 
El dilluns 5 de Març del 2018 hem realitzat una xerrada sobre Intel.ligencia artificial: El futur que ja és aquí, amb el Doctor d’Enginyeria Informàtica, Toni Moreno, del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques Departament de la  Universitat Rovira i Virgili de Tarragona a alumnes de CFGM d’Informàtica i Comunicacions, 1r i 2on SMX. 
La xerrada ha consistit en explicar els camps de la Intel·ligència Artificial que actualment s’esta treballant: sistemes de entreniments, sistemes Recomandors, sistemes d’aprenentatge, sistemes domestics, sistemes d’automoció, etc.. 
Detallant breuement cada sistema:
* Sistemes d’entrenimnent: la companyia IBM amb el deep blue va guanyar la màquina contra el humà a escacs, la companyia google, amb el Aplha Go és un computador que autoapren a jugar al Go (un  joc asiatic , anomenat Go) , aquesta màquina en tres dies pot aprendre a jugar, la màquina que juga a Poker que es diu Libratus, o , IBM amb el ordinador Watson que pot guanyar en concursos de coneixements de TV sense connexió a Internet.  
* Sistemes d’aprenentatge: amb la empresa AMAZON promovent els assistents personals (organitzadors d’agendes personals, per exemple), llavors hem provat el programa SIRI i hem vist la rapidessa de constestació de les preguntes que li feia el Toni.
* Sistemes Recomanadors: sobretot en botigues com AMAZON que els algorismes d’intel.ligencia artificial ens ofereixen productes com a recomanats, en funció dels nostres gustos, compres fetes o últimes cerques.
* Sistemes domestics: ús de aparells electrodomestics que son intel.ligent com neveres, rentadores, forns, que ens permeten fer la llista de la compra en funció dels productes que tinguis en la nevera, o be un forn, que s’engega per fer una pizza un cop l’has tret de la nevera, per exemple.
O bè, robots amb braços que poden cuinar i organitzar la cuina (netejar, etc.. ) sense la intervenció humana.
*Sistemes d’automoció: cotxes que poden ser conduits sense interacció humana. 
* En general, les smart cities (ciutats inteligents) Internet de les coses, que són ja una realitat.
 
 
Una xerrada molt interessant per veure i donar-nos perspectiva del futur que ens depara en el món de l’informàtica.  #urv, #etse

El 31 de gener es va fer una taula rodona amb exalumnes del centre que havien acabat el Batxillerat el curs 2015/16.

Enguany vam celebrar la festa de Sant Joan Bosco el 17 de febrer, durant la qual van tenir lloc les 3es Jornades Esportives.

Horari 22 de desembre

fins a les 13:30

L'Institut i l'AMiPA han organitzat la caminada per la Marató. Es farà 22 de novembre, una caminada familiar per recaptar fons per la Marató de TV3 que, en aquesta edició, es dedica a l'obesitat i la diabetis. La caminada, que inclou esmorzar, sortirà a les 10 del matí de davant del pavelló del Fornàs i el trajecte portarà als participants fins a Alió.

 
Els organitzadors han demanat a les persones interessades a participar-hi que informin del nombre d'assistents a la secretaria del centre o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tenir previsió del nombre d'assistents. Durant la cita, es posarà a l'abast de tothom un lloc per poder dipositar el donatiu i fer-ne lliurament conjunt a la Marató.

El passat 29 de gener, en el marc dels actes de Sant Joan Bosco, l’Institut va organitzar un acte de comiat al professor d’electricitat del centre, Àngel Ramon Torres, que es va jubilar el curs passat.

L’acte se celebrà en el transcurs del sopar de Sant Joan Bosco al qual assistiren l’homenatjat amb la seva esposa i el seu fill, acompanyats de familiars i amics i dels membres de la direcció del centre, companys i excompanys del claustre de professors. Durant els parlament d’agraïment per part del director, aquest li va lliurar una placa de reconeixement en nom del centre.

L’Àngel Ramon Torres ha estat vinculat a l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball, i al món de l’ensenyament, des de fa més de 35 anys, quan va entrar com a professor l’any 1978. Durant tots els anys que es dedicà a la docència, va ser molt apreciat pels alumnes i en especial pels seus companys de la família professional d’electricitat.

Després del sopar, va continuar el reconeixement de la dedicació docent de l’Àngel amb la projecció d’un DVD on es recollia la seva trajectòria personal i docent, dins del context de les seves vivències personals i familiars. Entre moltes coses s’hi van fer paleses les activitats i associacions de Valls a les quals ha estat vinculat molts anys, com ara a l’AAEET, de la qual ha estat president molts anys. Tot seguit se li lliurà un regal de part dels seus companys i excompanys.

Finalment, amb l’emoció pròpia d’un acte tan entranyable, l’Àngel Ramon va voler oferir als presents, que per a ell han estat les persones més importants de la seva vida, unes paraules d’agraïment i es va oferir per a qualsevol cosa que el centre o els seus companys puguin necessitar.

DATES DE PREINSCRIPCIÓ 2014-2015

 

ESO: de l'11 al 21 de març de 2014, ambdós inclosos.

 

BATXILLERAT: del 13 al 23 de maig de 2014, ambdós inclosos. +vídeo i díptics

 

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ: del 13 al 23 de maig de 2014, ambdós inclosos. +vídeos i díptics

 

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR: del 27 de maig al 6 de juny de 2014, ambdós inclosos. +vídeos i díptics

 

CURS D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR: del 7 a l'11 de juliol.

 

MÉS INFORMACIÓ

Certificat de Qualitat
ISO-9001

Innova FP

logoinnovafp
  ministeri educació

fons social europeu

 

  escoles verdes3  bookcrossing  marc plurilinguisme

 

LOGO Assess reconeix FP dual 21 jovesempresa amipa Prep centre logo CMYK logo erasmus nou petit
logo educacio ajuntament-valls consellcomarcal
familiaescola2 estudiaracatalunya2   
Enllaços interessants

  SAGA
Optimot    RAE   Termcat 

 

valors

Estàs aquí:Inici Uncategorised