Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat

Actualitat

JORNADA XARXA2El dissabte 8 de juny, els professors del centre Lilian Borràs i David López van assistir a la 17a Jornada de la Xarxa de competències bàsiques.

JORNADA XARXES El 18 de juny, deu docents de l'Institut van participar en la Jornada de Cloenda de Programes i Projectes d'FP.

DUES REVISTESA l'hemeroteca ja podeu consultar la reviScola d'aquest curs i l'últim número de l'Informa.

ESPAI EST 4 defEl 14 i 15 de març vam ser a l'Espai de l'Estudiant de Valls, per mostrar tota la nostra oferta educativa.

CAMBRIDGE Authorised Centre Large RGB 678 234El dissabte 16 de març es faran a l'Institut els exàmens mock dels diferents nivells d’anglès (KET, PET, FIRST...) de la Universitat de Cambridge.

Portada Informa 37A finals de gener vam publicar el nou Informa de l'Institut. Com tots els altres, el trobareu a l'Hemeroteca.

 

 Llegiu-lo aquí!     

bosco instaJa heu vist les fotos de les V Jornades Esportives? Les teniu als comptes de Twitter, Facebook i Instagram. Seguiu-los!

curs profes crpUn bon grup de professors del centre ha assistit, durant els dijous del mes de novembre, a un curs d’aprofundiment.

INICI CURS OBRES TALLERHem començat el curs 2018-19 amb una sèrie de novetats encaminades a millorar tant l’ensenyament-aprenentatge de l'alumnat com l’estada de tots nosaltres al centre .

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat