Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre La Codeweek arriba a Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

La Codeweek arriba a Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

codeweek badgeEls alumnes de 2n CFGM de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma han participat en la Codeweek, un esdeveniment a nivell europeu que promou les vocacions tecnològiques entre l’alumnat.

Durant quatre setmanes del mes d'octubre, han desenvolupat el joc Tanks! i l’Space Shooter, dos dels projectes de Unity per iniciar-se en el món de la implementació de jocs i les noves formes d’oci digital. Els alumnes han après molt i quan han finalitzat els seus treballs han pogut divertir-se d’allò més amb els jocs creats per ells.

codeweek dam2 

 

 codeweek dam1

Si voleu passar una bona estona amb els jocs que han creat podeu trobar-los en aquests enllaços:

Space Shooter per a sistemes Windows desenvolupat per l’alumne Abdul Rehman, un clàssic renovat només apte per a autèntics jugadors, ja que és de gran dificultat.

Tanks! també per a sistemes Windows, desenvolupat pels alumnes Carles Miranda i Huseeb Zafar, en què hauràs de batre el teu oponent abans que destrueixi el teu tanc.

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Activitats al centre La Codeweek arriba a Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma