Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions

Festes i celebracions

2019 10 31 VENENT CASTANYES 3 Durant el pont de Tots Sants, els alumnes de 4t hem estat venent castanyes amb l’objectiu de guanyar diners de cara al viatge de fi de curs.

2019 10 07 95 anys 21plPer celebrar, el 95è aniversari, el claustre de professorat ha fet un breu i senzill acte commemoratiu avui, 7 d'octubre, a l’hora del pati.

Avui hem celebrat que ahir, 6 d'octubre, l'Institut Jaume Huguet va complir 95 anys!

95aniversarireclams

Avui, 6 d’octubre, l'Institut Jaume Huguet, l'Antiga Escola del Treball, fa 95 anys!

JUBILACIÓ FELIX CARLESEl 28 de juny vam celebrar un emotiu acte de reconeixement a la tasca docent del Félix Fernández i el Carles Mir amb motiu de la seva jubilació.

GRADUACIÓ ESO BAT 13 El Centre Cultural de Valls s'omplí de gom a gom per celebrar l'acte de gracuació d'ESO i Batxillerat.

GRADUACIÓ FP 6 Avui, 31 de maig, al vespre s'ha celebrat la festa de graduació de cicles formatius al Centre Cultural de Valls.

DSC 0063Celebrem la Diada de Sant Jordi a l'Institut: Regal de poesia i acte al Centre Cultural.

TUSET REGALSEl 29 de gener, vam retre homenatge a la trajectòria professional de qui va ser el nostre director fins el 31 de desembre de 2018, Jordi Tuset Vallet, amb motiu de la seva jubilació.

BOSCO BASQUETEl 29 de gener vam celebrar la festa de Sant Joan Bosco que, des de fa uns anys ja, hem transformat en una jornada esportiva durant mig matí.

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions