Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions Jubilació de la Núria i del Joaquim

Jubilació de la Núria i del Joaquim

JUBILACIONS NÚRIA JOAQUIM CopyEl 6 de juny, vam celebrar la festa de jubilació de la professora Núria Ventura i del professor Joaquim Duch.

Va ser un acte molt emotiu, a l'hora del pati, que va servir per fer un homenatge a la llarga tasca educativa de tots dos. La Núria Ventura ha estat professora del Departament de Llengua Catalana de l'Institut des del curs 1979-80, tota la seva vida professional; el Joaquim Duch va arribar al Departament de Socials el curs 2004-5, després d’haver estat molts anys mestre i director del Baltasar Segú. Una llarga vida dedicada a l’ensenyament, que van deixar reflectida en els discursos que van adreçar als assistents a l’acte.

Tot seguit, el director adreçà unes paraules als homenatjats, els companys dels dos departaments els recitaren un emotiu poema i se’ls repartiren obsequis de part del centre i dels companys. A l'acte hi assistiren familiars, companys i excompanys dels homenatjats, una bona colla d’ells ja jubilats, que van voler acompanyar-los en aquesta celebració tan especial.

I després d’una etapa plena de treball, esforç i dedicació al centre, quan estan a punt de començar-ne una altra en la qual segur que tindran molt de temps lliure, desitgem que els vagi tot molt bé, i que continuïn recordant l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball.

 

 

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions Jubilació de la Núria i del Joaquim