Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions Festa de graduació d’ESO i BAT

Festa de graduació d’ESO i BAT

2017 GRADUACIÓ 2BAT CANTANT CopyEl 7 de juny, el Centre Cultural Municipal es va omplir amb els familiars i amics dels joves que enguany acaben ESO i Batxillerat a l’Institut.

Encetà la gala la música de l’orquestra del centre, que interpretà diverses peces preparades especialment per a l’acte, i que serviren per acomiadar els dos alumnes que, després d’haver-ne format part durant sis anys, enguany deixen el grup: la Gemma Ferrer i el Jaume Boada; tots dos van rebre un present com a agraïment per totes les notes que han tocat a l’orquestra.

Tot seguit, fou el moment d’homenatjar els professors que es jubilen enguany: Núria Ventura i Joaquim Duch, que van rebre un ram de flors en nom de tota la comunitat educativa.

I després d’aquests comiats, Alba Montero i Mireia Cano de 2n de Batxillerat, i Saray Queralt, Palmira Sas, Júlia Pèrez i Andrea Godoy de 1r d’ESO, van ballar diverses peces abans de donar protagonisme als alumnes de 4t d’ESO, que van preparar un recull de fotografies del seu pas per l’Institut. A continuació, Elisenda Armengol llegí un discurs en representació de tots els tutors de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat. Aquest emotiu text donà pas a un dels moments més esperats: la recollida d’orles de 4t d’ESO, de mans dels seus tutors. Com a novetat d’enguany, cada grup d’alumnes va llegir un discurs i lliurà un obsequi al seu tutor.

2017 GRADUACIÓ 4A Copy

 

2017 GRADUACIÓ 4B Copy

 

2017 GRADUACIÓ 4C Copy

 

2017 GRADUACIÓ 4D Copy

 

Després es va fer un reconeixement públic als alumnes que han obtingut les millors qualificacions de Batxillerat; el director Jordi Tuset i el cap d’estudis Jordi Serra lliuraren les Matrícules d’Honor a Jaume Boada Ramon, Mariona Montalà Sanahuja, Gemma Ferré Oller i Laura Nolla Sabater. També els acompanyaren en el reconeixement la resta d’alumnes que han obtingut un excel·lent a Batxillerat: Joana Clara López Rull, Adriana Romeo Boada, Joana Aubia Bonachí, Genís Vives Cantero i Jennifer García.

2017 GRADUACIÓ EXCELLENTS Copy

 

Les Matrícules d’Honor dels cicles formatius van ser per a Pere Joan Bermejo González, del CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial, i Jaime Corbella González, del CFGS d’Activitats Físiques i Esportives.

 

2017 GRADUACIÓ MILLORS EXPED CICLES Copy

 

Tot seguit, arribà el moment dels records i dels discursos: es projectà un vídeo que recollia els desitjos de bona sort del professorat, i els alumnes llegiren un text ple de records i d’agraïments a les famílies i al professorat. A continuació, l’alumnat de batxillerat va pujar a l’escenari a recollir les orles i les bandes de graduació.

 

2017 GRADUACIÓ 2BAT A Copy

 

2017 GRADUACIÓ 2BAT B Copy

 

I després de les fotografies de rigor, un parell d’actuacions ben especials: la professora Marta Alonso, acompanyada per alumnes de 2n de Batxillerat, interpretà “Que tinguem sort” de Lluís Llach, i les alumnes Gemma Ferré i Neus Armenjach cantaren “Vaig aprendre” del musical El Petit Príncep.

La música va donar pas a les paraules de cloenda del director de l’Institut, Jordi Tuset, amb les quals desitjà molta sort en el futur a l’alumnat que acaba una etapa educativa en el centre. 

 

2017 GRADUACIÓ PRESENTADORS Copy

 

2017 GRADUACIÓ DEIXEN LORQUESTRA Copy

 

2017 GRADUACIÓ ORQUESTRA Copy

 

2017 GRADUACIÓ director Copiar

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Festes i celebracions Festa de graduació d’ESO i BAT