Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Informació Exàmens de Cambridge

Exàmens de Cambridge

CAMBRIDGE Authorised Centre Large RGB 678 234El dissabte 16 de març es faran a l'Institut els exàmens mock dels diferents nivells d’anglès (KET, PET, FIRST...) de la Universitat de Cambridge.

El nostre institut està certificat com a centre Cambridge English Qualifications, cosa que vol dir que l’alumnat que desitja tenir el nivell qualificat segons el Common European Framework of Reference (CEFR), pot fer els exàmens aquí mateix.

Des del curs 2016-17, l’Institut és Centre preparador i examinador dels exàmens d'anglès de la Universitat de Cambridge. Aquest acord permet que els nostres alumnes puguin examinar-se dels prestigiosos exàmens que ofereix aquesta universitat, els coneguts nivells KET, PET, First (FCE) i Advanced (CAE).

L’Institut va establir l’acord amb Cambridge English Language Assessment per poder organitzar, a les nostres instal·lacions, els exàmens Cambridge English tant en les versions en paper com per ordinador, i tant la versió per a adults com les versions Key, Preliminary i First for Schools.

 

CAMBRIDGE CEQ logo Stacked RGB

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Informació Exàmens de Cambridge