Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos IV Premi de curtmetratges

IV Premi de curtmetratges

El 19 de juny es va celebrar la gala del IV Premi de curtmetratges organitzat pel Departament de Castellà, amb la col·laboració dels de Català i de Visual i Plàstica.

Es van lliurar els premis només per dues categories, la de 1r d'ESO i la de 2n i 3r, perquè els de la categoria de 4t d’ESO ja s'havien lliurat en l’acte de graduació del passat 6 de juny. Els guanyadors van ser Ester Farré, Yeray Ramírez, Eloi Singla, Joan Tous i Joan Carles Dalmau per la pel·lícula Johnny Kebab (enllaç), i l'accèssit (del concurs Fonix en anglès) fou per a Marina Vidal i Núria Pujol per la pel·lícula Healthy Planet.

Durant la gala es van projectar els tràilers dels curtmetratges finalistes i, a continuació, es van anunciar els guanyadors i els accèssits de cada una de les categories.

La pel·lícula premiada a 1r d'ESO es titula La Patufeta i la mongetera màgica, dels alumnes Ainhoa Morgado, Maria Miracle i Adrià Garci. Els accèssits són per a La Bella i la Bèstia, de Raquel Armengol, Laura Alexandria i Paula Blanch, d'una banda, i, de l'altra, La chica terrorífica, de les alumnes Marta Sanvidal, Laia Soriano i Laura Soriano.

Pel que fa a la categoria de 2n i 3r d'ESO, el primer premi ha estat per a Malas bromas, de Paula Olivé, Ariadna Montalà, Lídia Aguilera i Helena Salvat, alumnes de 3r d'ESO. El curtmetratge guanyador d'un accèssit és Vive y deja vivir  d’Andrea Cobo, Berta Fort i Andrea Godoy, de 2n d'ESO.

Aquest acte és el resultat de la feina que han fet els alumnes a les classes de castellà i de català per treballar el text narratiu i dialogat, l'expressió oral, el llenguatge audiovisual i la integració de les TIC com a eina didàctica.

 

CURTS 1

 

CURTS 2

 

CURTS 3

 

CURTS 4

 

CURTS 5

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos IV Premi de curtmetratges