Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos XVII Intercicles d’atletisme

XVII Intercicles d’atletisme

intercicles 5Els alumnes de 1r del CFGS de TEAS van participar el 3 de maig en el XVII Intercicles d’atletisme TEAS al Prat de Llobregat.

La pluja abundant va ser el principal protagonista de la Jornada, cosa que va impedir que els alumnes del CFGS de Tècnic Superior d’Ensenyament i Animació socioesportiva rendissin al màxim i els va provocar certs entrebancs en la competició.

Per part dels alumnes del centre, la seva participació i competitivitat van fer destacar el nom de l’institut, ja que van guanyar en algunes de les proves a nivell individual. Però això no era el més important, ja que es tracta d’una prova per equips i l’esforç de tots i cada un d’ells sumava punts en una classificació final on, a falta de la confirmació dels resultats oficials, un any més ens mantindrem a primera divisió, cosa que ens situa com un dels 10 millors centres de Catalunya, i tot sembla indicar que acabarem en una posició final destacada.

Volem destacar el gran compromís mostrat per tots els nostres alumnes en les proves i el bon ambient entre ells durant tota la competició.

Enhorabona, campions!

 

intercicles 1

 

intercicles 1

 

intercicles 2

 

intercicles 4

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos XVII Intercicles d’atletisme