Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos Maria Olivé recull el Premi de Recerca Jove

Maria Olivé recull el Premi de Recerca Jove

PRJ MARIA OLIVÉ 2 FAMÍLIAMaria Olivé Roselló va recollir dissabte passat, 1 de juny, el Premi de Recerca Jove 2018 de mans del President de la Generalitat de Catalunya.

L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar a l’Auditori de Barcelona, i la Maria va estar acompanyada pel director de l’Institut Josep M. Soler, la tutora del treball Marta Inglés, i part de la seva família.

L’acte fou presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat per la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, els quals van lliurar els premis a 88 estudiants i 11 centres d'estudis secundaris. Durant el seu discurs, Torra animà els joves estudiants a no desistir en "el respecte radical de la democràcia i el respecte als pobles".

    El Treball de Recerca

La Maria va aconseguir aquest reconegut guardó pel treball “L’escalada catalana des de la perspectiva de gènere”, tutoritzat per la professora de Filosofia del centre Marta Inglés i Figueroa, tal com ja us vam explicar aquí.

A més, a la web dels Premis de Recerca Jove, podeu trobar-hi els objectius, la metodologia i les conclusions del treball (aquí).

 

PREMIS RECERCA JOVE 2018 MARIA

 

PRJ MARIA WEB

 

PREMIS RECERCA JOVE 2018 grup

 

PREMIS RECERCA JOVE 2018 esperant

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Premis i concursos Maria Olivé recull el Premi de Recerca Jove