Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides Ruta Narcís Oller

Ruta Narcís Oller

ruta oller dia 25 2Entre el 24 d’abril i el 30 de maig, els grups de 4t d’ESO han anat a fer la Ruta Narcís Oller pels carrers de Valls.

Com cada any, el Departament de Català de l’Institut participa en aquesta activitat que promou l’Ajuntament de Valls i que organitza la Societat Narcís Oller, amb l’objectiu de conèixer l’escriptor en l’àmbit vallenc.

Cadascun dels grups de Llengua catalana seguí la Ruta que passa pels principals indrets que marquen la vida i l’obra de l’il·lustre autor vallenc, un dels més importants de la literatura catalana. Francesc Cucurull i Maria Sans són els dos actors voluntaris que llegeixen fragments de les obres d’Oller per aprofundir en el coneixement de la figura d’aquest il·lustre vallenc.

Comença la Ruta a la plaça del Quarter, davant del bust de l’escriptor, i es passa per la Capella del Roser, davant de la casa on va néixer. Tot seguit es visita el Saló de Plens de l’Ajuntament, on hi ha el retrat de l’autor a la Galeria de vallencs il·lustres; les places del Carme, de l’Oli i dels Alls, per acabar davant de la seu de l’Institut d’Estudis Vallencs.

 

Estàs aquí:Inici Notícies Actualitat Sortides Ruta Narcís Oller