Estàs aquí:Inici Notícies Comissions Escoles verdes Reduïm l'alumini

Escoles verdes

Reduïm l'alumini

bocnrollLa comissió d’Escoles Verdes ha pensat d’encetar una comunicació amb tots vosaltres des d’aquest espai. Us parlarem de diversos temes relacionats amb el respecte al nostre entorn, l’ecologia, etc.

Per començar, volem parlar-vos dels problemes que l'alumini causa al medi ambient i proposar-vos que participeu en la campanya de reducció que durem a terme.

L'obtenció, la manufactura i el reciclatge de l'alumini generen molta contaminació i demanen un alt consum d'energia. En el nostre àmbit, l'Institut, l'ús més habitual de l'alumini és el del "paper de plata" dels entrepans que llencem cada dia i que és ben difícil i ben car de reciclar.

Actualment, existeixen alternatives barates i ecològiques per portar l'entrepà de manera higiènica i pràctica. Podeu fer servir l'enginy, o buscar idees a internet per tal de substituir-lo.

Nosaltres us en proposem una: fer una comanda col.lectiva d'un embolcall plegable que es pot fer servir diversos cursos, el conegut com a boc'n roll. El preu oscil·larà entre els 3 i els 5 euros, depenent del nombre de famílies que us hi apunteu. Ben aviat us farem arribar una carta per tal que feu la vostra comanda.

Amb l'esforç de tothom, podrem reduir el consum d'alumini i, alhora, tenir un institut més net. Esperem que us animeu a participar-hi!

Estàs aquí:Inici Notícies Comissions Escoles verdes Reduïm l'alumini