Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes Erasmus plus

INTRODUCTION OF THE SCHOOL

Greetings from  Mr.  Jordi Tuset Vallet, Headmaster

Our school “L’Institut Jaume Huguet”, since it was opened in 1924 has always been proud of its innovative ideas just like the people from Valls who promoted its creation.

During this time a lot of people left their identity at L’Institut Jaume Huguet formely known as Escola del Treball from Valls. It has been an educational reference for the city and region.

 

QUI SOM?

Salutació del Sr. Jordi Tuset Vallet - Director

L’Institut Jaume Huguet, la nostra Escola, des que va néixer l’any 1924, ha tingut un segell propi, el d’apostar per les innovacions, tal com feren aquells vallencs que, amb una inquietud formadora i emprenedora, en van promoure la creació.

Durant tots aquests anys l’Institut Jaume Huguet·Antiga Escola del Treball de Valls ha estat un referent educatiu per a la ciutat i tota la comarca.

L'actual oferta educativa del centre està integrada per l'Educació Secundària Obligatòria, el Batxillerat i els cicles formatius de Grau Mitjà i Superior de Formació Professional. El projecte educatiu del centre pretén donar una formació integral a tots els alumnes i, amb la col·laboració de la Fundació ANESPRO, abasta també la formació ocupacional i contínua.

foto centre

Estàs aquí:Inici Oferta educativa Programes Erasmus plus